Έξαλλοι στην Τουρκία με τη Real News - Τους έτσουξε η αναφορά στους νεκρούς του PKK στο Καντίλ κι ότι οι Κούρδοι ελέγχουν την περιοχή

Freepen.gr - Στο στόχαστρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής yeniakit.com.tr βρέθηκε η εφημερίδα Real News και ο τρόπος της περιγραφής της τουρκικής επιχείρησης στο όρος Καντίλ.

Αυτό που πόνεσε τους Τούρκους είναι η αναφορά της αλήθειας, ότι δηλαδή σκοτώθηκαν τέσσερις Κούρδοι μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος και όχι τρομοκράτες όπως συνηθίζει να παρουσιάζει η Αγκυρα το ΠΚΚ.

Επίσης ενόχλησε αρκετά η αναφορά πως οι Κούρδοι ελέγχουν τη συγκεκριμένη περιοχή. Η yeni akit κάνει λόγο για "σκάνδαλο" ενώ σημειώνεται για πολλοστή φορά ότι η Ελλάδα στις αρχές του 1990 είχε υποδεχθεί αρκετούς "τρομοκράτες" του ΠΚΚ ως πρόσφυγες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail