Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν έφταγαν τα θύματα κι ούτε ήταν θέλημα Θεού να πεθάνουν

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι αυθαίρετες κατασκευές είναι ευθύνη του κράτους. Όταν το κράτος δίνει ρεύμα, νερό και εισπράττει φόρους είναι το μόνο υπεύθυνο για τις τυχόν συνέπειες.

Μελίνα Κονταξή
Όταν ξέρεις ότι πάρχει μια περιοχή με αυθαίρετη δόμηση χωρίς δρόμους και χωρίς εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα γεμάτη πεύκα και δεν οργανώνεις σχέδιο εκκένωσης από την πρώτη στιγμή, τότε καταδικάζεις ανθρώπους σε θάνατο και θα έπρεπε να ντρέπεται οποιοσδήπτε τολμά να επιρρίπτει ευθύνη στα θύματα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά μέχρι κάποια ώρα έστελναν ανθρώπους στο Μάτι. Όσο για το ότι ο Θεός έκαψε ζωντανούς ανθρώπους για να εκδικηθεί τον πρωθυπουργό που δεν πιστεύει, δεν ξέρω σε τι είδους διάβολο πιστεύουν όσοι τα πιστεύουν, δεν πιστεύουν σίγουρα στο Θεό της αγάπης και της συγγνώμης.

Και κάτι τελεταίο. Η πρόσβαση στη θαλασσα πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Η ιδιωτική πρωτοβουλία εξυπηρετείται άριστα και με πισίνες, ας το θυμόμαστε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail