Ελληνοτουρκικός πόλεμος για τη μικρή Melis!

Έκταση έχει πάρει στον τουρκικό τύπο η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη του Θεσσαλονικιού Γιώργου και της Τουρκάλας από την Σμύρνη, Dilek, που είχαν παντρευτεί πριν από λίγα χρόνια και στη συνέχεια χώρισαν καθώς υπήρχε πρόβλημα στην σχέση τους, για την μικρή τους κόρη, την Melis.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με μια νέα απόφαση του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να δοθεί η επιμέλεια της μικρής, που μέχρι σήμερα με πρωτόδικη απόφαση την είχε η μητέρα, τώρα στον πατέρα, μια εξέλιξη που προκαλεί την έντονη αντίδραση της τουρκικής πλευράς.

Το θέμα είχε πάρει στο παρελθόν δημοσιότητα από τον γάμο μεταξύ του Γιώργου και της Dilek για τον μεγάλο συμβολισμό του, αλλά η σχέση έληξε άδοξα και παρέμεινε σαν πρόβλημα η μικρή τους κόρη.

Σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ γραφούν για ελληνοτουρκικό πόλεμο για την μικρή τους κόρη και όπως φαίνεται το θέμα θα συνεχιστεί και θα εξελίσσεται παράλληλα με την εξέλιξη και των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...