Μακελειό στη Σουέιντα από καμικάζι του ISIS που πέρασαν ανενόχλητοι από τη βάση των ΗΠΑ - Το πλήθος λίντσαρε βομβιστή πριν ανατιναχθεί σε νοσοκομείο και τον κρέμασε!

Πραγματικός χαμός στην Αλ Σουέιντα στο συριακό νότο από επίθεση δεκάδων βομβιστών αυτοκτονίας του ISIS οι οποίοι διατηρούν διασκορπισμένους πυρήνες στην έρημο της Χομς. Βέβαια Σύριοι δημοσιογράφοι σχολιάζει πως είναι δυνατόν δεκάδες καμικάζι να προχωρούν ανενοχλήτοι σε κοντινή απόσταση από την παράνομη βάση των ΗΠΑ στην Αλ Τανφ.

Στρατής Μαζίδης

Εξαιτίας της επίθεσης 96 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ 176 τραυματίστηκαν.Πιθανότατα ένα αίτιό της είναι και τα αντίποινα επειδή ο συριακός στρατός έχει εισχωρήσει στο θύλακα του ISIS της Κουνέιτρα στα όρια με το Γκολάν.



Ωστόσο ένας βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε στα χέρια του πλήθους πριν προλάβει να ανατιναχθεί και αφού τον λίντσαραν τον κρέμασαν. Επρόκειτο να πυροδοτήσει τη ζώνη εκρηκτικών που φορούσε μέσα στο Εθνικό Νοσοκομείο οπότε συνελήφθη.





Εδώ βλέπετε το σχετικό χάρτη σχετικά με το πού υπάρχουν διάσπαρτοι πυρήνες και η παράνομη ζώνη ελέγχου των ΗΠΑ




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail