Οδεύει για σφοδρή σύγκρουση με τις ΗΠΑ ο Ερντογάν - Φοβάται μη του φάνε τους παράδες του με τα F-35 κι απειλεί με διεθνή διαιτησία!

© AFP 2018 / ADEM ALTAN
Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ο πάστορας Μπράνσον δεν θα αποτελέσει μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ σχετικά με επιβολή κυρώσεων στην Αγκυρα.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι θα χάσουν έναν ισχυρό και ειλικρινή εταίρο αν δεν αλλάξει η στάση τους απέναντι στην Τουρκία, ανακοινώνοντας ότι ο πάστορας Μπράνσον δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων με τις ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι οι απειλές του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με πιθανές κυρώσεις κατά της Τουρκίας συνιστούν «ψυχολογικός πόλεμος»:

"Νομίζω ότι πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο, δεν θα κάνουμε πίσω λόγω των πιθανών κυρώσεων, δεν παζαρεύουμε για τον Μπράνσον", σχολίασε ο Ερντογάν, όπως ανέφερε η εφημερίδα Haberturk.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία μπορεί να στραφεί σε διεθνή διαιτησία εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παραδώσουν F-35 μαχητικά αεροσκάφη στην Άγκυρα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail