Κορυφαίος Ρώσος αξιωματικός θα λάβει μέρος στην επικείμενη μάχη του Ιdlib που ξεκινά πολύ σύντομα

Υπάρχουν ειδήσεις για το γεγονός ότι ένας μεγάλος Ρώσος αξιωματικός θα είναι στην επικείμενη μάχη του Ιdleb στην τελική αυτή μάχη που θα γίνει πολύ σύντομα και θα ξεκινήσει μετά την τελική συμφωνία στο συριακό νότο.

Από: dimpenews.com

Συρία … περιμένοντας μια ριζική αλλαγή στη στρατιωτική κατάσταση.

Η στρατιωτική κατάσταση στη Συρία θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά. Η αναμενόμενη αλλαγή θα είναι το αποτέλεσμα της νέας στρατιωτικής επιχείρησης που προετοιμάζει ο συριακός στρατός, σύμφωνα με πηγές των ρωσικών και αραβικών μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχής στρατιωτική επιχείρηση που διεξήχθη από το συριακό στρατό με την υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην επαρχία της Daraa εξώθησε τους τρομοκράτες από την επαρχία Ιντλίμπ να εξαπολύσουν επιθέσεις στις συριακές δυνάμεις στη Λατάκια αλλά και στη ρωσική αεροπορική βάση Humaimam από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μερικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Συρία είναι σε αναμονή για την ανακατανομή των κυβερνητικών δυνάμεων για να μετακινηθούν στην περιοχή της Λατάκια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για να ξεκινήσει μια επιθετική επιχείρηση κατά των τρομοκρατών στην επαρχία του Ιντλίμπ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail