Ο Τραμπ άδειασε ζωντανά το CNN: Δε δέχομαι ερωτήσεις από εσάς, διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις!

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι την Παρασκευή αρνήθηκε να δεχθεί μια ερώτηση από το δίκτυο «ψεύτικων ειδήσεων» CNN - προτρέποντας ένα δημοσιογράφο από την Fox News να προχωρήσει στις ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του CNN Jim Acosta ρώτησε τον Τραμπ:

"Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;"

"Όχι, John Roberts, προχωρήστε. Το CNN είναι δίκτυο ψευδών ειδήσεων. Δε δέχομαι ερωτήσεις από το CNN ", δήλωσε κοφτά ο Trump. Στη συνέχεια έσκυψε στο μικρόφωνο και γέλασε έντονα λέγοντας:  "Το CNN είναι fake news. Δεν παίρνω ερωτήσεις από fake news. John Roberts από το Fox. Ας πάμε σε ένα πραγματικό δίκτυο".

Ο Acosta ακούγεται μετά να ανταπαντά λέγοντας: "Λοιπόν, είμαστε και εμείς ένα πραγματικό δίκτυο, κύριε" πριν ο Ρόμπερτς συνεχίσει με την ερώτησή του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail