Το “θείον βρέφος” της δεξιάς κι ολίγον της αριστεράς…

Είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη! Ως εκ τούτου έπρεπε να παραλάβει την προίκα των Μητσοτάκηδων στην πολιτική σκακιέρα! Γιατί, Μητσοτάκηδες χωρίς Εξουσία δεν μπορούν να ζήσουν! Έτσι πορεύθηκε η Ντόρα, έτσι πορεύθηκε ο Κυριάκος! Έτσι πορεύεται και ο Κώστας Μπακογιάννης! Πρώτα του “παρέδωσαν” τον Δήμο Καρπενησίου για να εντρυφήσει το “παιδί” στην πολιτική! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Το Καρπενήσι, την αγαπημένη πόλη του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, ονειροπόλου εραστή της πολιτικής, που του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής η τρομοκρατική οργάνωση της “17 Νοέμβρη”. Για να βρίσκεται εκείνος στο χώμα, και ο δολοφόνος Κουφοντίνας να παίρνει συνεχείς χάρες εξόδου από τη φυλακή, με την υπογραφή της χειρότερης κυβερνήσεως της ιστορίας της νεώτερης Ελλάδος, της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Που έχουν ως πρότυπά τον Άρη Βελουχιώτη, τον Μάρκο Βαφειάδη, τον Νίκο Ζαχαριάδη και άλλους κατσαπλιάδες διεθνιστές κομμουνιστές του παρελθόντος!

Ακολούθως του “παρέδωσαν” του Κώστα Μπακογιάννη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τώρα θέλουν να του παραδώσουν τον Δήμο της Αθήνας! Αφού γνωρίζουν όλοι, πως η Αθήνα μπορεί να ορίσει τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργό! Άλλωστε, αυτά είναι τα σχέδια της μητρός του Ντόρας, για το μέλλον του γιου της!

Αφού λοιπόν έχουν φτιάξει το πολιτικό προφίλ του “παιδιού”, δεν χάνουν ευκαιρία να του φτιάχνουν και το κοινωνικό του προφίλ! Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η “χαλαρή” συνάντηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον “Συριζαίο” Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας;

Εκμεταλλευόμενοι την ξεκούραση του Αρχιεπισκόπου στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Βοιωτία; Μια συνάντηση που έγινε γνωστή, από τον ίδιο τον Κώστα Μπακογιάννη μέσω του προφίλ του στο Face book!

Αλήθεια, ποιος το περίμενε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα εξυμνούσε τους κομμουνιστές κατσαπλιάδες! Ποιος θα πίστευε πως, θα αποχαιρετούσε τρυφερά μέσω Face book τον Βασίλη Πριόβολο (καπετάν – Ερμή) που έφυγε από τη ζωή στα 100 του χρόνια! Και όσοι δεν γνωρίζετε τον καπετάν – Ερμή, να σας ενημερώσουμε πως ήταν υπασπιστής του Άρη Βελουχιώτη! Καπετάνιος του ΕΛΑΣ στον συμμοριτοπόλεμο, που τόσα δεινά δημιούργησε στην Πατρίδα!

Ωστόσο, δείτε τι απάντησε στους επικριτές του, το “θείο βρέφος” της δεξιάς κι ολίγον της αριστεράς:

«Λοιπόν, επειδή φαίνεται πως προκάλεσα έναν μικρό χαμό (ξανά!). Η ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται. Θυμίζω πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 74 και η Εθνική Συμφιλίωση έγινε πράξη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 89. Αρνούμαι λοιπόν να σκιαμαχώ για το τι έγινε πριν 20, πριν 40, ή πριν 60 χρόνια. Να ‘μαστε καλά, πεδία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης θα υπάρχουν πάντοτε. Διαλέξτε αν θέλετε να αφορούν το χτες ή το αύριο. Α! Και επειδή δεν ξέρω κανένα να γεννιέται και να κουβαλάει μίσος, διάλειμμα μισού λεπτού να σκεφτούμε τι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτά. Βαράτε ελεύθερα τώρα»!

Να του απαντήσουμε του κ. Κώστα Μπακογιάννη, πως επειδή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έβαλαν πλάτη στην εξιλέωση των εγκλημάτων των κομμουνιστών, σημαίνει πως θα τους υμνούμε κι από πάνω;

Σημαίνει πως ο ελληνικός λαός τους έχει δώσει άφεση αμαρτιών;

Αλλά, εκεί στη ΝΔ, τέτοια “αυγά του φιδιού” εκκολάπτουν επί δεκαετίες, για να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, παιδιών αυτών των κατσαπλιάδων και να παραχωρεί τη Μακεδονία μας και στην πορεία τη Θράκη μας, την Ήπειρό μας, το Αιγαίο μας…

Δηλαδή, ότι δεν πέτυχαν στον συμμοριτοπόλεμο το πετυχαίνουν σήμερα…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail