Πάνο, όχι μόνο δεν εμπόδισες τη διαπραγμάτευση

Όχι μόνο δεν εμπόδισε τη διαπραγμάτευση. Όχι μόνο δεν εμπόδισε την υπογραφή της παραχώρησης Μακεδονικής ταυτότητας σε Σκοπιανούς. Αλλά είναι ο υπουργός εθνικής Άμυνας που «υπέγραψε» την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ραχήλ Μακρή

Προσφέρατε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, «μακεδονική» ταυτότητα σε ένα τεχνητό έθνος – κράτος που δεν έχει την παραμικρή ιστορική, γεωγραφική, πολιτιστική ή γλωσσική σχέση με την ελληνική Μακεδονία του απώτερου και του πρόσφατου παρελθόντος.
 Φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή.
Νομιμοποιήσατε, εκτός από τον σφετερισμό ενός πανάρχαιου και ενδόξου ελληνικού ονόματος, την ιδιοποίηση μιας ψευδεπίγραφης, διαστρεβλωμένης και παραπλανητικής «εθνικής παράδοσης», η οποία λαμβάνοντας κρατική υπόσταση, καταδικάζει σε αφανισμό την αληθινή συμβολή του Μακεδονικού χώρου στον οικουμενικό ελληνισμό.

Πανό Καμμένε είσαι υπόδικος έσχατης προδοσίας.

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...