Καθαρίζει τους ηθοποιούς των Λευκών Κρανών ο Ασαντ: Είτε θα παραδοθούν σαν τρομοκράτες που είναι, είτε θα πάνε αδιάβαστοι!

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασάντ, έστρεψε τα πυρά του σήμερα στην οργάνωση που ονομάζεται "Λευκά Κράνη" μιλώντας σε Ρώσους δημοσιογράφους στη Δαμασκό. Ο Ασάντ επέκρινε έντονα την ομάδα στους Ρώσους δημοσιογράφους, καλώντας τους «τρομοκράτες» και απαιτώντας να παραδώσουν τα όπλα τους διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με το θάνατο.

«Η τύχη των Λευκών Κράνη θα είναι η ίδια με κάθε άλλον τρομοκράτη», ξεκίνησε ο Άσαντ, όπως ανέφερε το Russia Today.

"Έχουν δύο επιλογές: να καταθέσουν τα όπλα τους και να χρησιμοποιήσουν την αμνηστία που προσφέραμε τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια ή να σκοτωθούν σαν τους άλλους τρομοκράτες" ανέφερε ο Άσαντ.

Τα Λευκά Κράνη δρουν μόνο σε κατεχόμενες περιοχές (πλέον μόνο στο Ιντλίμπ), υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά βίντεο του τι ακριβώς "διασώσεις" κάνουν και βρίσκονται πίσω από τις χημικές προβοκάτσιες. Το έργο όμως στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τελείωσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail