Συνομιλώντας με τους κατακτητές, τους δολοφόνους, τους δεσμοφύλακες, τα Ες Ες Γκρίζους Λύκους, τους Κομιτατζήδες, τους Ναζί Τσάμηδες

Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος: Οι συνομιλητές των κατακτητών, των δολοφόνων, των δεσμοφυλάκων, των Ες Ες Γκρίζων Λύκων, των Κομιτατζήδων.

Θ. Μαλκίδης

Ζητούμε τη Θέμις και την Νέμεσις για την Κύπρο που τη δολοφονούν τα φασιστικά Τουρκικά στρατεύματα.Απαιτούμε τη δικαιοσύνη για τους φυλακισμένους αδελφούς μας Άγγελο, Δημήτρη και Γιάννη- Βασίλη, για τους αγνοούμενους, για τους πρόσφυγες, για τον Τάσο, τον Σολωμού, για την Κύπρο, για την Μακεδονία, την Θράκη, το Αιγαίο, τον Ελληνισμό και την Ελευθερία.

Οι συνομιλίες και οι <<Λύσεις>>, με τους Κατακτητές, με τους Δολοφόνους, με τους Κομιτατζήδες, με τους δεσμοφύλακες, με τους Ες Ες Γκρίζους Λύκους, με τους συνεργάτες των Ναζί Τσάμηδες, είναι Ύβρις.

Και όπως γίνεται πάντοτε στην Ελληνική αντιστασιακή Ιστορία θα υπάρξει Δικαιοσύνη!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail