Η Κίνα προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επέκταση

Οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στους Times της Ιαπωνίας:Από: corfiatiko.blogspot.com

Πιθανώς, ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η έκκληση για χρήση βίας εκτός των ακτών κυκλοφόρησε ευρέως στους κυρίαρχους κύκλους της Κίνας. Παρά το γεγονός ότι αυτό δεν ειπώθηκε άμεσα, όλα δείχνουν ότι η Κίνα σκοπεύει να προστατεύσει τις επενδύσεις της στις υποδομές του δρόμου του μεταξιού και των θαλάσσιων επικοινωνιών.Η Κίνα επαναλαμβάνει την πορεία άλλων παγκόσμιων δυνάμεων, οι οποίες διεξήγαγαν στρατιωτικές δραστηριότητες στο εξωτερικό, επιδιώκοντας οικονομικά συμφέροντα.

Παρά τις δημόσιες αρνήσεις και τις ανησυχίες για την εικόνα της χώρας, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η Κίνα έρθει στην παραπάνω περιγραφόμενη μέθοδο. Τα δημοσιεύματα λένε ότι, για την υπεράσπιση των συμφερόντων της στον Δρόμο του Μεταξιού, η Κίνα πρέπει να προσπαθήσει να μην συμμετάσχει σε καμία στρατιωτική επιχείρηση στον κόσμο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα δεν θα επιτύχει σημαντική στρατιωτική παρουσία στο εξωτερικό.Έτσι, η Κίνα είναι πιθανό να επικεντρωθεί σε εκπαιδεύσεις, συμβουλευτικές και υποστηρικτικές αποστολές για τους πολλούς εταίρους της μέσα στην δική της εκδοχή της αμερικανικής στρατηγικής "ηγεσίας από πίσω".Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός θα πρέπει να γίνει πλήρης δύναμη σε ολόκληρη την περιοχή της ΑφροΑσίας. Αυτό είναι φυσικό, εφ 'όσον η Κίνα ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει τις υποδομές και τις εμπορικές διαδρομές που αποτελούν τη βάση της εξαγωγικής οικονομίας της και κατά συνέπεια της εθνικής σταθερότητας. Αναμφισβήτητα, όλα αυτά θα θεωρηθούν λανθασμένα σαν "επιθετικότητα", που προκύπτει από "αυτοκρατορικούς υπολογισμούς".

http://ktovkurse.com/politika/kitaj-gotovitsya-k-masshtabnoj-voennoj-ekspansii
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ KTOV KURSE : Corfiatiko.blogspot.com

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...