Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και τα όσα έπονται


Προ 8 μηνών,έσπευσα να επισημάνω -σε εκτεταμένη μελέτη μου- τις ολέθριες εθνικές επιπτώσεις που θα επέφερε η ψήφιση του νόμου Κοντονή,του γνωστού ως "νόμου για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης" (Ν. 4491/2017).

Του Ιωάννου Φριτζαλά
 
Οι εξελίξεις στο μέτωπο του "Μακεδονικού" είναι αρρήκτως συνδεδεμένες με αυτό το γεγονός και αποτελούν απλώς μία από τις συνιστώσες ενός εξαιρετικά οργανωμένου σχεδίου,αντικειμενικός σκοπός του οποίου είναι ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος,μέσω της εργαλιοποιήσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλων τακτικών ήπιας ισχύος.

Δυστυχώς, η επικαιρότητα έρχεται να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις εκείνης της μελέτης,ιδιαιτέρως αυτές που αφορούν την σταδιακή ενεργοποίηση των αλυτρωτικών συλλόγων που αντιπροσωπεύουν τις εν Ελλάδι (ανύπαρκτες) "εθνικές μειονότητες".

Διαβάστε, λοιπόν, πως καταλήγει πρόσφατο (18.8.2018) Δελτίο Τύπου του περιβόητου ''Ουρανίου Τόξου" και εξάγετε τα συμπεράσματά σας:

"...Ένα από τα βασικά, αν όχι το βασικότερο βήμα, είναι η ειλικρινής και πλήρης- άνευ αστερίσκων και κωμικοτραγικών δηλώσεων- αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας.Μόνο τότε θα μπορέσει η χώρα μας να γίνει μια ευρωπαική δημοκρατία. Μόνο τότε η εν λόγω συμφωνία θα είναι ολοκληρωμένη και θα έχει επιτελέσει το στόχο της. Μέχρις ότου συμβεί αυτό, η εθνική Μακεδονική μειονότητα θα συνεχίσει τον αγώνα της ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ και τους, ευτυχώς διαρκώς αυξανόμενους, πραγματικούς δημοκράτες στη χώρα".
http://www.florina.org/news/2018/june18_g.asp


Αν υποψιάζεστε τι σημαίνει το "Güney" δίπλα στο "Makedonya" και στο "Epir" και είστε από αυτούς που διαβλέπετε τις εξελίξεις και δεν καλύπτεστε από τις ανακρίβειες, τα ψεύδη και τις φαντασιώσεις του "Έλληνα ΥΠ.ΕΞ.", τότε μάλλον έχετε καταλάβει σωστά:

Güney σημαίνει Νότιος, και αυτός ο χάρτης δημοσιεύθηκε προ ετών στον ιστότοπο της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" (ABTTF), του εκτελεστικού βραχίονα των νεοθωμανικών και νεοναζιστικών σχεδιασμών (του άξονα Βρυξελών-Άγκυρας) που αποσκοπούν στον εδαφικό διαμελισμό και στην αναπροσαρμογή των βαλκανικών συνόρων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail