Γιατί δε με νοιάζει ούτε ποιος πάει να δει τον Ερντογάν και ούτε ποιος τον καλεί στην Αθήνα


Εμένα δε με αφορά ποιος πάει να δει τον Ερντογάν αλλά ότι δεν υπάρχει κανείς να διαπραγματευτεί τα εθνικά δίκαια. Εμένα με νοιάζει ότι δεν υπάρχει κανείς να διαπραγματευτεί την ελευθερία του Άγγελου και του Δημήτρη ανταλλάσσοντάς τους με τους πράκτορες του προξενείου στη Θράκη.

Μελίνα Κονταξή

Εμένα με νοιάζει να εξασφαλιστεί το άσυλο για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς και να μην εκδοθεί ο ιστορικός Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία. Με ενδιαφέρει να μην ξαναϋπάρξει υπόθεση Οτσαλάν για τη χώρα.

Εμένα με νοιάζει ότι δεν υπάρχει κανείς να υπερασπιστεί τα δίκαια του ελληνισμού της Κωσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. Ποτέ δεν υπήρξε. 

Εμένα με νοιάζει ότι δεν υπάρχει κανένας να διεκδικήσει σε συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία ένα σχέδιο που θα προβλέπει αποχώρηση του στρατού κατοχής και των εποίκων από τα κατεχόμενα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος που θα κάνει όσα προανάφερα δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος πάει να δει τον Ερντογάν ούτε ποιος τον καλεί στην Αθήνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail