ΚΑΑΥ Καραβόμυλου: Πόσο "θα ψηθούν" οι φαντάροι για τα μπριζολάκια του Υποστράτηγου;

Καθώς στα ΚΑΑΥ Καραβόμυλου τελείωσε πρόσφατα η προηγούμενη περίοδο φιλοξενίας στρατιωτικών και μεσολάβησαν οι απίστευτες καθαριότητες-καλλωπισμοί που απαιτούνται για να υποδεχτούν αύριο τους νέους παραθεριστές...

 
Είπε ο Υποστράτηγος να κάνει μια έκτακτη επιθεώρηση.

Να επιθεωρήσει δηλαδή τα αποτελέσματα του κόπου και του ιδρώτα των φαντάρων που παρανόμως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μετατρέπει σε ΥΠΗΡΕΤΕΣ των Αξιωματικών για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Στις 11 ώρες έφτασε λοιπόν η Υπηρεσία των ΔΟΥΛΩΝ στα χακί για να προετοιμαστεί η Τουριστική μονάδα που δηλώνεται ως ΚΑΑΥ για να λειτουργεί με ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους φαντάρους.
Φαντάροι που πλένουν-καθαρίζουν για ώρες και μετά θα πάνε για 6ωρη υπηρεσία στα πόστα και στις Υπηρεσίες φρούρησης.

Γιατί οι φαντάροι δεν πλένουν-καθαρίζουν-σερβίρουν τους Αξιωματικούς, αλλά τους φυλάνε...
Λες και είναι Εταιρεία SECURITY...

Στα ΚΑΑΥ με τους ελάχιστους φαντάρους- ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, όπου πρόσφατα 7 πήραν άδεια εξοντωμένοι και 5 πήγαν να τους αντικαταστήσουν με ΑΠΟΣΠΑΣΗ που δεν ζήτησαν!
Σε αυτά τα ΚΑΑΥ ήταν που 18χρονος φαντάρος συνετρίβη ψυχολογικά, χρειάστηκε την υποστήριξη από ειδικευμένους ιατρούς σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο και όταν αποφασίστηκε από τους τελευταίους να Απαλλαγεί από τα ΚΑΑΥ τιμωρήθηκε από το διοικητή του με 5 μέρες "φυλακή"!
Σήμερα λοιπόν οι φαντάροι δεν είχαν μόνο να πλύνουν-καθαρίσουν, αλλά χρειάστηκε εσπευσμένα το απόγευμα να ενισχυθεί "το χαράκωμα" στην ΨΗΣΤΑΡΙΑ με επιπλέον επάνδρωση φαντάρων που αφαιρέθηκαν από άλλα πόστα.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ!!!

Και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό...
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...