Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Τζένκις Χαν στη Μογγολία - Το αεροπλάνο στο οποίο δε θα θέλατε να είστε επιβάτης - Τι συμβαίνει και δεν το αφήνουν να φύγει

Freepen.gr - Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη μακρινή Μογγολία όπου η κυβέρνηση της χώρας απαγόρευσε την απογείωση ενός Bombardier class TT4010 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chinggis Khaan στο Ulaanbaatar.

Όπως σημειώνει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Abdullah Bozkurt, το συγκεκριμένο αεροσκάφος λειτουργεί επίσημα από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, ωστόσο στην πράξη χρησιμοποιείται από τη ΜΙΤ για ειδικές επιχειρήσεις τύπου Οτσαλάν.


Εν προκειμένω εικάζεται ότι μέσα στο αεροπλάνο βρίσκεται ο απαχθής Τούρκος δάσκαλος Veysel Akçay, τον οποίο το καθεστώς κατηγορεί για σχέσεις με το κίνημα του Γκιουλέν. Ο Veysel Akçay ζει εδώ και πολλά χρόνια στη Μογγολία, τη χώρα καταγωγής των αυθεντικών Τούρκων, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας, δεν είναι άλλοι από εξισλαμισθέντες ελληνικοί πληθυσμοί στα βάθη των αιώνων.

Η περίπτωση της απαγωγής του Veysel Akçay για να οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στην Αγκυρα έχει ξεσηκώθει θύελλα αντιδράσεων στη μακρινή χώρα.







Συνάδερφοί του και μαθητές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αεροδρόμιο απαιτώντας την απελευθέρωσή του.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail