Λυγερός: Είχαν καλέσει για τσάι τους δύο στρατιωτικούς κι εκεί τους την είχαν στημένη!

Διπολισμός όξυνσης με ανοιχτά σενάρια εκλογών. Για νοσηρή πολιτική κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ , που όμως είναι εκτός πραγματικών αναγκών της κοινωνίας, έκανε λόγο ο αρθρογράφος - αναλυτής και επικεφαλής του slpress.gr Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4. 

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, υποστήριξε οτι ο χρόνος για τα σενάρια εκλογών από τον Οκτώβριο μέχρι την άνοιξη του 2019 , είναι ανοιχτός και καθορίζεται είτε από την τύχη της μη περικοπής συντάξεων, είτε και κυρίως από το πότε θα έρθει για κύρωση στην ελληνική βουλή , η συμφωνία με τη ΠΓΔΜ. Όπως είπε το κρίσιμο τότε θα είναι αν η κυβέρνηση ακόμη κι αν χάνει τη δεδηλωμένη, θελήσει να περάσει με 151 την συμφωνία ή αν θα αφήσει την κύρωση της για την επόμενη Βουλή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψή του σχετικά με το τρόπο αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σημειώνοντας ότι είχαν καλέσει για τσάι τους δύο στρατιωτικούς στην άλλη πλευρά κι εκεί τους την είχαν στημένη οι άνδρες της χωροφυλακής! Ο κ. Λυγερός κάνει αναφορά σε χρήση της οθωμανικής τακτικής των ομήρων από τον Ερντογάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail