Έχετε πάρει είδηση πως μας την έφεραν τα Σκόπια με τις Πρέσπες;

Πως μια απόφαση του ΣΤΕ που απορρίπτει αίτηση αναστολής της ανυπόστατης και προδοτικής συμφωνίας της Πρέσπας, δίνει ταυτόχρονα εύσημα στους ΑΝΕΛ (σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου τους) που θα περιμένουν στη γωνία ΑΝ ΠΟΤΕ φτάσει στο Κοινοβούλιο για να την...απορρίψουν ως ανυπόστατη και προδοτική; Τι λέτε βρε φαρισαίοι, υποκριτές των ΑΝΕΛ; Πού τα λέει αυτά η απόφαση;

Ραχήλ Μακρή

Αφού ήδη προδώσατε τη χώρα αποδεχόμενοι την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ άνευ όρων και απεμπολώντας το μόνο όπλο που έμενε στην Ελλάδα (βέτο στο ΝΑΤΟ) περιμένετε τώρα να σεβαστεί κανείς τη «συμφωνία»που πρώτοι εσείς προδώσατε μαζί με την Μακεδονική ταυτότητα;

Το έχετε πάρει είδηση ότι τα Σκόπια προτίμησαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ με την ονομασία FYROM ώστε να μη χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ποτέ η Συμφωνία που δήθεν τα ονομάζει Βόρεια Μακεδονία;

Από την στιγμή που πήραν αμετάκλητη αναγνώριση με ελληνική υπογραφή ως «Έθνος Μακεδόνων» όπως κατάντησε να τους αναγνωρίζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, η συμφωνία είναι άχρηστη για τα Σκόπια.

Γιατί με τη «μακεδονική» εθνικότητα κατοχυρωμένη κερδίζουν όλα τα άλλα που είναι «υπό διαπραγμάτευση-επικύρωση» στη συμφωνία.

Κερδίζουν βάσει διεθνούς δικαίου προκαταβολικά όλα τα άλλα που είναι υπό διαπραγμάτευση.
Καταλαβάτε τώρα γιατί καταθέσανε την προσφυγή άκαιρα, και ποιον εξυπηρετούν.

Νομιμοποίησαν έμμεσα την προκαταρτική συμφωνία των Πρεσπών, δημιουργούν νομικά τετελεσμένα υπερ των Μνημονιακών Εθνομηδενιστών με αλλαλαγμούς.

Όποτε προσοχή σε νομικούς και δικηγόρους που συμπεριφέρονται με αλλαλαγμούς και υπεροψία για λαϊκισμό, δικηγορική πελατεία.

--- 

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...