Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν - Οι εκτοπισθέντες Σύριοι επιστρέφουν στα σπιτικά τους στη Νταράα!

Freepen.gr - Εκατοντάδες πολίτες επέστρεψαν στα σπίτια τους στην περιοχή της Νταράα στη λεκάνη του Γιάρμουκ αυτό το Σαββατοκύριακο αφού τα χωριά και οι πόλεις τους απελευθερώθηκαν από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA). Στην περιοχή η ISIS ελέγχει πλέον ένα ελάχιστο θύλακα μόλις 70 τ. χλμ. ο οποίος είναι ζήτημα χρόνου να απεγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA), εκατοντάδες εκτοπισθέντες άμαχοι επέστρεψαν στα σπίτια τους στη λεκάνη του Yarmouk.

Η έκθεση τόνισε ειδικά ότι οι εκτοπισμένοι πολίτες επέστρεφαν στις πόλεις Σαχμ Τζουλάν, Τζάλεν και Χάιτ.

Αυτές οι προαναφερθείσες πόλεις εγκαταλείφθηκαν μετά την είσοδο των τρομοκρατών που συνεργάζονταν με το ISIS (Jaysh Khaled bin Walid).

Ο Συριακός Στρατός ανακοίνωσε ότι αυτές οι πόλεις έχουν εκκαθαριστεί από όλα τα εκρηκτικά που άφησαν πίσω τους οι ισλαμιστές τρομοκράτες προτού εγκαταλείψουν την περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail