Η ώρα των δολοφόνων - Τους εκκαθαρίζουν διαδοχικά πριν καν ξεκινήσει η μάχη

Freepen.gr - Οι δολοφονίες ηγετικών στελεχών των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων στην επαρχία του Ιντλίμπ συνεχίζονται καθώς δύο ακόμη ισλαμιστές έπεσαν νεκροί δεχόμενοι καταιγισμό πυρών.

Ο Abu Bakr al-Masri (γνωστός και ως al-Hajjaj); ένας Αιγύπτιος υπήκοος που ήταν ανώτατος στρατιωτικός διοικητής της ισλαμιστικής Hay'at Tahrir al-Sham, σκοτώθηκε όταν άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο όχημά του στον αυτοκινητόδρομο Saraqib-Idlib.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος διοικητής της Nusra που ονομάζεται Abu Islam al Uzbaki (ουζμπεκικής εθνικότητας) δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, ενώ ταξίδευε στο δρόμο Yakoubyah της Jisr al-Shughur.

Στη συγκεκριμένη επαρχία εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο πραγματοποιούνται δολοφονίες και αλληλοεξοντωτικές επιχειρήσεις ανάμεσα στους τρομοκράτες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκονται πράκτορες της συριακής κυβέρνησης που έχουν ενταχθεί εδώ και χρόνια στις διάφορες οργανώσεις και πλέον αποδιοργανώνουν εκ των έσω τις ομάδες αυτές πριν την τελική μάχη. Αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα είδαμε μηνύματα μέσα από το Ιντλίμπ από αγνώστους υπέρ της Δαμασκού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail