Δαμασκός: Θα απελευθερώσουμε κάθε σπιθαμή της Συρίας - Να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες πίσω

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών τη Δευτέρα με επίκεντρο την εσωτερική, περιφερειακή και διεθνή πολιτική κατάσταση καθώς επίσης τους στόχους της εξωτερικής κι εσωτερικής πολιτικής της Συρίας.

Η Δαμασκός θα «απελευθερώσει τα εδάφη όλων των Συριακών επαρχιών, ανεξάρτητα από το ποιος τα ελέγχει» ανέφερε ο Άσαντ σύμφωνα με το πρακτορείο SANA.

"Η διαδικασία της μεταπολεμικής ανασυγκρότησης της Συρίας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας και θα αναλάβουμε την αποκατάσταση της εθνικής οικονομίας παράλληλα με τις συνεχιζόμενες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις", πρόσθεσε ο Aσαντ.



Ο Ασαντ ανέδειξε επίσης την επιστροφή των προσφύγων που εγκατέλειψαν τη χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου ως άλλο επείγον πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη για "διάλογο μεταξύ των Συρίων σε όλα τα επίπεδα", για τον οποίο τόνισε ότι πρέπει να οδηγήσει σε ένα «εθνικό σύμφωνο» ενώ κατηγόρησε τις Δυτικές δυνάμεις και τις ΗΠΑ συγκεκριμένα ότι «εμποδίζουν την ενεργοποίηση της πολιτικής διαδικασίας» στη χώρα που έχει υποστεί καταστροφή από τον πόλεμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail