Αφού το έργο τελείωσε, άρχισε η φυγάδευση των ηθοποιών-διασωστών από τη Συρία


Freepen.gr - Περί του 800 "διασώστες" των Λευκών Κρανών φαίνεται ότι παρέλαβε το Ισραήλ από τη νοτιοδυτική Συρία αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Bild. Οι Ισραηλινοί μετέφεραν τους άνδρες των Λευκών Κρανών στην Ιορδανία από όπου αργότερα θα μεταφερθούν στη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά και τη Γερμανία.

Η εκκένωση φέρεται να ξεκίνησε στις 9:30 μ.μ. (τοπική ώρα) το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα Ηνωμένα Έθνη βοήθησαν το προσωπικό των Λευκών Κρανών να περάσουν με ασφάλεια στα κατεχόμενα Γκολάν.

Σύμφωνα με την Bild, η εκκένωση αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας και της συριακής κυβέρνησης.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί τα Λευκά Κράνη επέλεξαν να διαφύγουν μέσω του Ισραήλ, καθώς πολλοί τρομοκράτες και οι οικογένειές τους μεταφέρονται επί του παρόντος από το Κυβερνείο του Al-Quneitra στην επαρχία Idlib.

Κάπου εδώ πιθανώς ολοκληρώνεται η κινηματογραφική τους αποστολή με τις δήθεν επιθέσεις με χημικά όπλα και τις "διασώσεις" αθώων με το πάτημα του REC στην κάμερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail