Στη Νταράα οι αντάρτες επέλεξαν τη συμφιλίωση - Η Μόσχα τους προειδοποίησε ότι αν πάνε στο Ιντλίμπ κινδυνεύουν με εξαέρωση

Freepen.gr - Οι δυνάμεις των ανταρτών στο Ντάραα ενθαρρύνθηκαν από το ρωσικό στρατό να συμφιλιωθούν με την κυβέρνηση και να μην αναχωρήσουν για τη βόρεια Συρία, σύμφωνα με μια πηγή του Al-Masdar News από τη νοτιοδυτική Συρία την Κυριακή.

Σύμφωνα με την πηγή, οι ισλαμιστές φέρονται να παροτρύνθηκαν από το ρωσικό στρατό να συμφιλιωθούν με την κυβέρνηση επειδή ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) πρόκειται να στραφεί στη βόρεια Συρία και να διεξάγει την επόμενη επιχείρηση στο Ιντλίμπ.

Η συμβουλή αυτή από τους Ρώσους ήρθε όταν οι δυνάμεις των ανταρτών ζήτησαν να μετακινηθούν στη βόρεια Συρία. Ενώ η επίθεση στη Νταράα αναμενόταν για κάποιο χρονικό διάστημα, τα νέα μιας μελλοντικής επιχείρησης του Συριακού Αραβικού Στρατού στο Ιντλίμπ είναι σχετικά καινούργια.

Η κατάσταση στην περιοχή περιπλέκεται καθώς στο Ιντλίμπ η Τουρκία έχει εγκαταστήσει σημεία παρατήρησεις. Ωστόσο Σύριοι και Ρώσοι έχουν από καιρό στραμμένη την προσοχή τους στην Jisr Al-Shughour και την περιοχή Al-Ghaab Plain. Συνεπώς μια επόμενη επιχείρηση θα πρέπει να ξεκινήσει από εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail