Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Τραμπ σύρει σε εξευτελισμό τον Ερντογάν: αν δεν απελευθερώσεις τον Μπράνσον, θα επιβληθούν μεγάλες κυρώσεις στην Τουρκία!

Freepen.gr - Η Αγκυρα φαίνεται ότι εξάντλησε τα όρια της υπομονής του Λευκού Οίκου στην περίπτωση του πάστορα Μπράνσον ο οποίος ήταν προφυλακισμένος επί μακρόν και πλέον τελεί σε κατ'οίκον περιορισμό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τούρκος δημοσιογράφος, Abdullah Bozkurt είχε υποστηρίξει πως η Αγκυρα θα τραβήξει το σκοινί της ομηρίας όσο βλέπει την ύπαρξη περιθωριών.

Ωστόσο αυτά φαίνεται πως στενεύουν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δεν αρκείται σε αυτήν την κίνηση και με δήλωσή του στο twitter ζητά την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον, τον οποίο χαρακτηρίζει εξαιρετικό άνθρωπο, καλό χριστιανό και οικογενειάρχη απειλώντας με επιβολή μεγάλων κυρώσεων σε αντίθετη περίπτωση.



Η τακτική της ομηρίας γυρίζει μπούμερανγκ για τον Ερντογάν ο οποίος τώρα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μεγάλες κυρώσεις ή μια παγκοσμίου κλίμακας ταπείνωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail