«Μουσουλμανικός όχλος επιτέθηκε σε Χριστιανούς σε στρατόπεδο προσφύγων στο Κουτσόχερο - Απειλές με μαχαίρια - Ένας νεκρός - Θεατής η Αστυνομία»


(Photo: Reuters/Yves Herman) A crucifix hangs from a tree at a makeshift camp during a day of solidarity organized by local organizations and residents for asylum seekers and migrants at a makeshift camp outside the foreign office in Brussels, Belgium, September 6, 2015.
Ιρανοί που βαπτίστηκαν Χριστιανοί δέχθηκαν βίαιη επίθεση από μουσουλμανικό όχλο σε ένα προσφυγικό στρατό στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, ενώ η αστυνομία στεκόταν και παρακολούθησε.

Από: Christianpost.com   Stoyan Zaimov  
Απόδοση: Freepen.gr

Η 222 Ministries International που βοηθά τους Ιρανούς Χριστιανούς, δήλωσαν την Πέμπτη στο International Christian Concern πως η επίθεση έλαβε χώρα στο στρατόπεδο προσφύγων στο Κουτσόχερο, όπου μια μικρή ομάδα χριστιανών κρατούσε και μελετούσε τη Βίβλο μοιραζόμενη την πίστη της.

Οι Χριστιανοί, που είχαν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, προσέλκυσαν την προσοχή των Μουσουλμάνων στο στρατόπεδο.

"Ο όχλος τους επιτέθηκε, τους απειλούσε με μαχαίρια και χτύπησε τους άνδρες, με αποτέλεσμα τη νοσηλεία για δύο από αυτούς, Δύο γυναίκες και δύο μικρά παιδιά απειλούνταν με μαχαίρια. Τους αποκαλούσαν καφίρς [άπιστους] και τους ζητούσαν να φύγουν είπε να φύγει από το στρατόπεδο" ανέφερει η 222 Ministries International.

"Ένας από τους άντρες είχε υποστή παλαιότερα καρδιακή προσβολή και εξαιτίας της επίθεσης πέθανε" . Εκλήθη ένα ασθενοφόρο, αλλά ο όχλος προσπαθούσε να αποτρέψει την είσοδό του στο στρατόπεδο. Περίπου 30-40 άτομα ", πρόσθεσε η 222 Ministries .

Έχει κατατεθεί καταγγελία στην αστυνομία και τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σπίτι.

Η "The Christian Post" είναι μια ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας με μεγάλο κοινό και προφανώς το δημοσίευμά της χρήζει προσοχής. Το άρθρο ανέβηκε χθες 6-7-2018. Στις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τη Θεσσαλία δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση αλλά αυτό δε μας προξενεί καμία εντύπωση. Η χώρα διασύρεται στο εξωτερικό για ακόμη μια φορά μετά τα συμβάντα με τους Κούρδους στη Λέσβο. Το ότι κάποιες ειδήσεις δεν παρουσιάζονται ή κάποια γεγονότα δεν καταγράφονται δεν αλλάζουν την πραγματικότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άσχημη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail