Βαθιά συγκινημένος ο Τέρενς Κουίκ ευχαριστεί το Θεό, την Παναγία και τις...θεότητες των Ταϋλανδών

Το είδα να κυκλοφορεί στο facebook αλλά είπα ότι δεν μπορεί, περί σάτιρας θα πρόκειται. Αναζήτησα το λογαριασμό του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Κουίκ και σχετικά κουίκλι που λέμε και στα ελληνικά τον βρήκα.

Του Στρατή Μαζίδη

Και όντως. Ο υφυπουργός ευχαριστεί τον Κύριο και την Παναγία αλλά και τις θεότητες των Ταϋλανδών. Τελικά δεν έχει το Θεό του στην κυριολεξία. Αν πράγματι ανησυχούσε ο υφυπουργός και ηρέμησε με τη διάσωση όλων των παιδιών, ένα "σε ευχαριστώ Θεέ μου" από μέσα του αρκούσε.

Σκέφτηκε όμως, όπως ο Φαρισαίος της παραβολής να το κάνει δημόσια για να μας δείξει πόσα κιλά Χριστιανός είναι. Μάλλον όχι τόσα πολλά αφού ευχαριστεί και τις ταϋλανδέζικες θεότητες, τις οποίες πιθανότατα δε γνωρίζει (όπως κι εγώ).

Και κάπως έτσι, προσπαθώντας δηλαδή να κερδίσει πόντους μας σκόρπισε απλόχερα το γέλιο μέσα από το φαιδρό της ανάρτησης. 

Εδώ πάντως ταιριάζει το "βοήθα Παναγιά μου".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail