Σκανδαλίζονται από τον Αμβρόσιο Χριστιανοί που δεν ξέρουν που και σε τι πιστεύουν

Οι αμβροσιολόγοι έκαναν ξανά την εμφάνισή τους για να κατακεραυνώσουν τις δηλώσεις του μητροπολίτη σχετικά με τον πρωθυπουργό και τις πυρκαγιές. Το γιατί ο τόπος μας έχει περιέλθει σε μια σειρά από δεινά εδώ και χρόνια, θα έλεγα ότι είναι και μέρος της απιστίας και του ξεπεσμού μας.

Του Στρατή Μαζίδη

Μου κάνουν όμως εντύπωση τα σχόλια των αμβροσιολόγων διότι εν πολλοίς προέρχονται από Χριστιανούς οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει ούτε μια φορά την Αγία Γραφή. Συνεπώς, μολονότι δεν έχουν ιδέα που και τι πιστεύουν, ωστόσο πιστεύουν!

Χριστιανοί που δεν μπορούν να σηκωθούν την Κυριακή να πάνε στην Εκκλησία, αλλά ξυπνούν μια χαρά αν πρόκειται για εκδρομή, που πάνε στην Ανάσταση πέντε λεπτά πριν το "Χρ" και φεύγουν αμέσως μετά διότι νήστεψαν δύο αντί για πενήντα μέρες και δεν αντέχουν άλλο, αυτοί εκφέρουν γνώμη με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

«Εγώ δε θα πάρω άλλο, ευχαριστώ δεν είμαι φίλος» που έλεγε κι ο Τζίμης Πανούσης. Ούτε αυτά που λέει ο Αμβρόσιος διότι τα πολιτικοποιεί και δε βλέπει τη γενικότερη κατάπτωση όπως επίσης την απουσία της ιεραρχίας, ούτε τα σχόλια των αμβροσιολόγων.

Εμείς πάντως όταν έρθει η ώρα μας, θα ερωτηθούμε για εμάς.

---
photo: Pexels / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail