Ο Στρατός αντιμετωπίζει τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΑ ότι άλλο ένα παλικάρι ΧΑΘΗΚΕ και λόγω των δικών του Ανεύθυνων και Επικίνδυνων χειρισμών;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ;


Συνεχίζει να αγνοείται ο 23χρονος φαντάρος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πάνω στο πλοίο κι ενώ επέστρεφε από τη Χίο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του. 

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 23χρονος φαντάρος από την ημέρα που εξαφανίστηκε και μέχρι σήμερα, δηλαδή περίπου εδώ και δυο εβδομάδες, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε.

Πάντως φέρονται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού.

Το πρόσωπο - κλειδί φαίνεται να είναι αυτό που προκάλεσε φόβο στον 23χρονο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση.

Σημειώνεται ότι το 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στην σύντροφό του, ότι φοβόταν πως κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σενάριο που προκρίνεται και από την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι ο 23χρονος δεν έχει πέσει στη θάλασσα αλλά αποβιβάστηκε από το πλοίο και κρύβεται.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Εμείς θέτουμε ξανά ερωτήματα που αρνείται να απαντήσει το Υπουργείο Άμυνας:


Το 23χρονο παλικάρι υπηρετούσε στην Χίο.

Ζήτησε και έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ.

Για ποιους λόγους;
Για Ψυχολογικούς λόγους ή γιατί απειλούνταν η ζωή του εντός της μονάδας;
Γιατί οι Στρατιωτικοί Γιατροί έκριναν ότι αντιμετώπιζε μανία καταδίωξης ή γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να τον προστατεύσει ο Ελληνικός Στρατός;
Αφού έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ ενημερώθηκε η Αστυνομία για τους κινδύνους που αντιμετώπιζε;
Ή επέτρεψαν σε ένα 23χρονο παλικάρι επιβαρυμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -που οι ίδιοι έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θητεία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε- να ταξιδεύσει ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ με το πλοίο της γραμμής;
Και τέλος, ο Στρατός αντιμετωπίζει τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΑ ότι άλλο ένα παλικάρι ΧΑΘΗΚΕ και λόγω των δικών του Ανεύθυνων και Επικίνδυνων χειρισμών;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...