Όταν η σκαφάτη κυρα-Σοφία χαριεντίζεται με το παληκάρι που βγάζει τίμια το ψωμί του ρωτώντας που θα βρει αέρα

Από το πρωί κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο με κάποια καλοστεκούμενη κυρα-Σοφία η οποία απολαμβάνει την όμορφη θάλασσα με την παρέα νεαρών σε κάποιο σκάφος. Η κυρα-Σοφία όμως έπαθε κάτι τρομερό μεσοπέλαγα! Ξέμεινε από άνεμο. Ω Μοντιέ!

Του Στρατή Μαζίδη

Βρήκε όμως τη λύση. Να πάρει σε γνωστό πενταψήφιο νούμερο να πληροφορηθεί που θα βρει αέρα. Περίεργο πάντως. Γιατί η ίδια φαίνεται να έχει πάρει πολύ αέρα.

Να είναι κατακαλόκαιρο, ένας νέος άνθρωπος που δε βρήκε άλλη δουλειά, είτε έχει είτε όχι προσόντα να πρέπει να γίνει ο αρλεκίνος της κυρα-Σοφίας που αναζητά κάποιον να τη διασκεδάσει, να γίνουν βίντεο και να λάβουν επιβεβαίωση.

Η κυρα-Σοφία των πολλών δεκαετιών που δεν παραβλέπει να μας δείξει το σφιχτό μπούτι της σπάει πλάκα με έναν άνθρωπο που βλέπει τη θάλασσα μόνο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του διότι έχει ανάγκη αυτά τα λίγα κατοστάρικα που λαμβάνει ως μισθό.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου αλλά πιστεύω ότι η δουλειά όταν είναι τίμια, είναι αυτόματα και ιερή. Δεν παίζουμε και δε γελάμε με το ψωμί του άλλου. Το σεβόμαστε. Η κυρα-Σοφία με τις πολλές δεκαετίες στην πλάτη της ακόμη δεν το έμαθε αυτό και δυστυχώς δεν μπορεί να το μεταλαμπαδεύσει και στους νεαρούς συνεπιβάτες της, οι οποίοι ίσως δεν έχουν τόση ανάγκη όσο ο εργαζόμενος του τηλεφωνικού κέντρου.

Για την ιστορία ο άνθρωπος της βρήκε και που φυσάει αλλά η κυρα-Σοφία συνέχισε την πλάκα της. Άσχετο αν δε γέλασε κανείς εκτός από την ίδια και την παρέα της.

Μια φορά πάντως η κυρα-Σοφία, η ξύπνια είναι ένα καλό ζωντανό παράδειγμα του πως αυτή η γωνιά του πλανήτη πιάστηκε στον ύπνο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail