Αλυσοδεμένοι και με τέσσερις γορίλες ο καθένας, πάνε τα παιδιά μας στο δικαστήριο της Αδριανούπολης σαν κακοποιούς - Δεν παραιτείται κανένας στην Ελλάδα

Freepen.gr - Σιδηροδέσμιοι και με μια τετράδα τζανταρμάδων ο καθένας, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια της Αδριανούπολης σαν σκληροί κακοποιοί.

Παράλληλα το τουρκικό καθεστώς προσπαθεί με τη δύναμη της εικόνας να μειώσει για ακόμη μια φορά τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και τη χώρα μας όπου 4 1/2 μήνες μετά την αρπαγή και αιχμαλωσίας των Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη κανείς δεν έχει παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του σε υπηρεσιακό και πολιτικό επίπεδο.



Να σημειωθεί ότι το σκεπτικού του 2ου ποινικού δικαστηρίου που αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης είναι πως οι δύο Ελληνες θεωρούνται ύποπτοι φυγής (είχαμε επισημάνει πως οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες μετάθεσης των στρατιωτικών στην Αγκυρα ως μέλη της διπλωματικής αποστολής δεν περνούν στην Τουρκία) και ότι εκκρεμεί ακόμη η ολοκλήρωση της εξέτασης των ψηφιακών υλικών, δηλαδή το χαρτί του αν θα κατηγορηθούν για κατασκοπεία.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail