Πρώην Μις Αλβανία, δέχεται κριτικές σε ανάρτησή της για τα θύματα των πυρκαγιών στην Ελλάδα

«Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να συγκλονίζεται από την τραγωδία της πυρκαγιάς που προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες. Πολλά δημόσια ονόματα έχουν εκφράσει την υποστήριξή του για τα θύματα και έχουν επηρεασθεί δείχνοντας ότι προσεύχονται για αυτούς και η Βαλμπόνα Σελιμλάρι (Valbona Selimllari) έχει δημοσιεύσει ένα μήνυμα σχετικά με αυτήν την τραγωδία», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.
Ανατρέξαμε στην ανάρτησή της 45χρονης - πρώην Μις Αλβανία 1991-  και νυν τηλεοπτικός συγγραφέας και διευθύντρια μάρκετινγκ, που σημειώνει στην αγγλική «Προσεύχομαι για την Ελλάδα» [Pray for Greece].
Αυτή πυροδότησε πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους ‘ακολούθους της’ καθώς και φραστικές επιθέσεις.
Η Βαλμπόνα Σελιμλλάρι υπεραμύνθηκε τη στάση της στις επικρίσεις  των ακολούθων της σημειώνοντας ότι «τον θάνατο κανείς δεν τον θέλει. Εκεί υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατέρες, αδελφές και αδέλφια, έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή  δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά», έγραψε η Βαλμπόνα στο σχόλιό της.
(Στοιχεία από opinion.al, .instagram.com)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...