Νίκη στην Νταράα - Εκεί όπου ξεκίνησε το κακό και η προδοσία, υψώθηκε ξανά η Συριακή Σημαία και ξέπλυνε το όνειδος

Freepen.gr - Η μάχη για την πόλη Νταράα τελείωσε μετά από αρκετές ημέρες έντονων συγκρούσεων μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των ανταρτικών δυνάμεων.

Ωστόσο οι τρομοκράτες του FSA επανήλθαν αποδεχόμενοι τους όρους συμφιλίωσης. Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία εισήλθε στην περιοχή Daraa Al-Balad, η οποία ελέγχονταν από τις δυνάμεις των ανταρτών για αρκετά χρόνια.

Ο συριακός στρατός ήταν σε θέση να αναγκάσει τους αντάρτες να παραδώσουν τις νότιες συνοικίες της πόλης αφού απομόνωσαν εντελώς τους μαχητές γύρω από την επαρχιακή πρωτεύουσα.

Ως εκ τούτου οι ισλαμιστές τελικά δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να αποδεχθούν τους όρους που έθεσε η κυβέρνηση της Συρίας και το Ρώσικο Κέντρο Συμφιλίωσης. Μια μερίδα τους θα κατευθυνθεί στη δυτική ύπαιθρο της επαρχίας της Νταράα, όπου λογικά θα σκουπιστούν κι από εκεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail