Απηύδησε ακόμη κι ο Αρβανίτης στην ΕΡΤ: Αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα γιατί ήρθατε;

Freepen.gr - Μέχρι και ο συνήθως φιλικά διακείμενος στην κυβέρνηση, δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης απηύδησε με το εύρος και το πως οδηγηθήκαμε στην καταστροφή στην ανατολική Αττική ώστε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της «Άλλης Διάστασης» στην ΕΡΤ ανέφερε:

«Είναι η τελευταία εκπομπή της Άλλης Διάστασης, κλείσιμο του κύκλου, όπως μας είπαν δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε και θα πάμε τον Σεπτέμβρη. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία λογική υποκρισίας ή τουλάχιστον μικροκομματικής και μικροπολιτικής λογικής πάνω για άλλη μία φορά σε πτώματα, ανθρώπους, περιουσίες, ανθρώπους καταρχήν κι αφήστε τα άλλα. Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε, από τη μία. Κι από την άλλη, ότι δεν κάνατε καλά τα πράγματα δεν λειτούργησε καλά ο συντονισμός. Πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα ή πού είναι η υπερβολή. Η αλήθεια είναι ότι το κράτος δολοφονεί συνεχώς τους πολίτες του πάρα πολλά χρόνια. Κι επειδή κάποιοι τηλεθεατές ενοχλήθηκαν χθες, που μάλλον πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη, όταν επειδή είπα σε υπουργό αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ένα παρακράτος το οποίο λυμαίνεται τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια τότε γιατί ήρθατε, εγώ θα επιμείνω σε αυτή την άποψη γιατί η εντολή ήταν να αλλάξουν τα πράγματα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail