Μυστικοί «Τίγρεις» βρίσκονται ανάμεσά τους και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να ορμήσουν

Freepen.gr - Χειρόγραφα φυλλάδια που δηλώνουν υπακοή στο Συριακό Στρατό από τις πόλεις της βόρειας Συρίας που κατέχονται από τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα έχουν προξενήσει ταυτόχρονα ανησυχία στους τρομοκράτες και ανυπομονησία στους κατοίκους καθώς η μάχη για το Idlib πλησιάζει.

Τα φυλλάδια έγιναν και δημοσιεύθηκαν από αυτό που πρόσφατα έγινε γνωστό ως "Intelligence of Tiger Forces", ένα δίκτυο φιλοκυβερνητικών μυστικών πυρήνων που αναπτύχθηκαν στις περισσότερες κατεχόμενες περιοχές στην επαρχία Idlib.

Οι δημοσιεύσεις επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε «πλήρης ετοιμότητα» και θα ενεργοποιηθούν ξανά μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή σε μια ένδειξη για την προοπτική μάχη που θα ξεκινήσει σύντομα από το Συριακό Στρατό για να ανακαταλάβει πλήρως το Idlib μόλις ολοκληρωθεί η νοτιοδυτική επίθεση.

Σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν από την επίσημη σελίδα των Tiger Forces, οι κατάσκοποι βρίσκονται στο Harem, το Saraqib και την Kafr Naha της επαρχίας Idlib, καθώς και στο al-Eiss του νότιου Χαλεπίου.

Η συγκέντρωση των δυνάμεων ήδη ξεκίνησε:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail