Παραμονές του μεγάλου ΜΠΑΜ και ο Έλληνας στους δρόμους προπονείται για αυτό που έρχεται

ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ «μαζέψτε ηρωικές καρδιές» «το χρωστάτε στην Εκκλησία και την Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί».

Επίκαιρα τα λεγόμενα ενός παππούλη που τα αρθρογραφήσαμε πριν δυο χρόνια .
Αυτός κάτι γνώριζε και μας επεσήμανε ότι η πραγματική Δημοκρατία είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ και όχι συμφερόντων.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

«ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ»

Reuters: «Η Ελληνική κυβέρνηση κατηγορεί την Ρωσία ότι οργάνωνε τα συλλαλητήρια»
Δηλ. αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους για την διασφάλιση των αυτονόητων ιστορικών δικαίων μας τα παίρνουν χοντρά από την Ρωσική πρεσβεία;
Ένδειξη πανικού ή κάτι άλλο;
Όχι βρε δεν σας μοιάζουμε …ο λαός το αποδεικνύει συνέχεια δεν ήταν ποτέ με τα ξένα συμφέροντα αλλά ακολουθεί πάντα τον κτύπο της Ελληνικής καρδιάς.

Από τον Ιανουάριο του 2018 μόλις έσκασε το ονοματολογικό με τα Σκόπια τους τα είπαμε χύμα στο κύμα.
Ότι θα συνθλιβούν ανάμεσα στις μυλόπετρες των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Τελικά ο Ρώσος είναι στρατηγικό εργαλείο και σκεύος οργής για πολλούς .. σιγά.. σιγά θα έρθουν όλα.
Ο Ρώσος ενδιαφέρεται καθαρά για τα συμφέροντα του και δεν τον έπιασε ξαφνικά πόνος για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

Προς το παρόν οι Ρώσοι κατέβηκαν με τον Turkish Stream και ανακάτεψαν τα πάντα ή μάλλον δίχως να το καταλάβουν επιτάχυναν την πορεία της ιστορίας.

«Ο Turkish Stream ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ «μάχες» δραματικών εξελίξεων στα Βαλκάνια και στο ΑΙΓΑΙΟ.» 
Τα Σκόπια για αυτό τον λόγο  πρέπει να μπούνε στο ΝΑΤΟ και φυσικά  όλοι κόπτονται για αυτό για να μην υπάρχει πιθανότητα να τρέξει ο  Turkish Stream  μέσω αυτών εξυπηρετώντας έτσι τα Δυτικά συμφέροντα.
Για να μπούνε στο ΝΑΤΟ πρέπει να αλλάξουν ονομασία και εδώ τα ενεργειακά συμφέροντα υποκρύπτουν όχι μόνο αλυτρωτισμό αλλά και το  μίσος των διεθνών τοκογλύφων για την ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΗ  και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ζωντανή Μακεδονία μας.
Αν ο   Turkish Stream δεν περάσει από τα Σκόπια προς την Ευρώπη δεν υπάρχει λόγος ολοκλήρωσης αυτού του φαραωνικού έργου που αυτή την στιγμή είναι ημιτελές ( έχει φτάσει στην μέση της υποθαλάσσιας διαδρομής του στην Μαύρη Θάλασσα προς τα ΣΤΕΝΑ) .
Έτσι ο τούρκος έχει να χάσει πολλά οφέλη.
Ο Ρώσος ζημιώνεται αφάνταστα από απώλεια του μονοπωλίου της ενέργειας στην ΕΕ της Γερμανίας.
Ο Αμερικάνος τα γνωρίζει όλα δηλ. ότι ΡΩΣΙΑ- Τουρκία- Γερμανία είναι σε άτυπη ενεργειακή συμμαχία.
ΓΙΑ αυτό και οι δηλώσεις:
« Το Κρεμλίνο απέρριψε τους ισχυρισμούς του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ οτι η Γερμανία « είναι όμηρος» της Ρωσίας επειδή βασίζεται σε αυτή για να καλύπτει τις ενεργειακές της ανάγκες, λέγοντας ότι η Μόσχα και το Βερολίνο εξαρτώνται εξίσου ο ένας από τον άλλον.» https://www.militaire.gr/to-kremlino-diavevaionei-ton-tramp-oti-den-krata-quot-omiro-tin-germania-quot/
Οι ώρες περνούν και φέρνουν νέες εξελίξεις την μια πίσω από την άλλη.
Όταν ο σκοπιανός καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι
Ο Έλληνας τα λαμβάνει στο κρανίο

« Ο Ζάεφ πήρε θάρρος: Η Μακεδονία μπήκε στο ΝΑΤΟ, έγραψε σε μήνυμα»
http://www.iefimerida.gr/news/430261/o-zaef-pire-tharros-i-makedonia-mpike-sto-nato-egrapse-se-minyma

Να γιατί όταν οι αγαρηνοί θα μας πειράξουν νησιά οι ρώσοι θα κάνουν το παγώνι και θα σφυρίζουν αδιάφορα.
Το λέει η ίδια η επικαιρότητα την οποία οι πολιτικοί δεν την βλέπουν για να μην χαλάσουν το όνειρο των εκλογών και της εξουσίας ως εντεταλμένοι της μνημονιακής κατοχής.
Τα χαλάσαμε με τους Ρώσους και ο τούρκος καραδοκεί.
« Με αλλεπάλληλα μπρος πίσω και με διαρκείς αναδιπλώσεις η Μόσχα επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την Αθήνα, μετά την αποκάλυψη για τη δράση των δύο διπλωματών της, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούσαν χρηματίζοντας κρατικούς λειτουργούς και ιερωμένους προκειμένου να ενδυναμώσουν τα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας με την πΓΔΜ και συνεπανόλουθα να κρατήσουν το κρατίδιο στην καρδιά των Δυτικών Βαλκανίων στη σφαίρα επιρροής της συμμαχίας της Ρωσίας με την Τουρκία.
Με το διπλωματικό θερμόμετρο από το πρωί της Τετάρτης να έχει χτυπήσει κόκκινο και ενώ η πρώτη αντίδραση της Μόσχας μέσω του ρωσικού πρακτορείου Interfax έκανε λόγο για «συμμετρικά» αντίμετρα, αναφέροντας πως «θα απαντήσουμε στην απέλαση από την Ελλάδα των Ρώσων διπλωματών με τον ίδιο τρόπο», αργότερα η ρωσική πλευρά σύμφωνα με τηλεγράφημα του Interfax, δήλωσε ότι επιθυμεί να γίνουν κανονικά οι επισκέψεις Λαβρόφ στην Αθήνα το φθινόπωρο και Τσίπρα στη Μόσχα στα τέλη του 2018.» https://www.tribune.gr/politics/news/article/484712/i-moscha-quot-tholonei-quot-ta-nera-paraskinio-kai-quot-kayta-quot-erotimata-gia-toys-rosoys-praktores.

Ο τούρκος στο ίδιο βιολί
« Νέα τροφή στις υποψίες παρατηρητών ότι ο Ταγίπ Ερντογάν ονειρεύεται ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έδωσε η παρουσίαση ενός χάρτη στο φόντο μιας συνέντευξης στο κρατικό τουρκικό δίκτυο TRT.
Στις εικόνες διακρίνεται ένας μαχητής του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» να μιλά σε δημοσιογράφο του τουρκικού δικτύου στην ελεγχόμενη και από τουρκικά στρατεύματα πόλη Τζαραμπλούς της βόρειας Συρίας.
Πίσω από τον Σύρο μαχητή διακρίνεται ένας χάρτης, που απεικονίζει το τουρκικό κράτος όχι στις σημερινές του διαστάσεις, αλλά περίπου σε εκείνες που καταλάμβανε η Οθωμανική αυτοκρατορία κατά τον 18ο αιώνα. Μάλιστα στα όρια αυτά φαίνεται ότι περιλαμβάνονται όλα τα κράτη της Βαλκανικής, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, η Συρία, ο Λίβανος και το Ισραήλ, αλλά και σχεδόν ολόκληρη η βόρεια Αφρική μαζί με τμήματα του Μαρόκου...»

http://www.iefimerida.gr/news/430287/salos-me-ton-harti-se-kratiko-kanali-poy-deihnei-ti-megali-toyrkia-poy-oneireyetai-o

Οι καρέκλες της εξουσίας είναι αναπαυτικές αλλά και ηλεκτροφόρες ;
Σε λίγο ουδόλως επιθυμητές γιατί τα γεγονότα θα είναι μη διαχειρίσιμα.
Όταν οι αγαρηνοί φαίνεται να μας πειράζουν νησιά ποιος θα μείνει στο τιμόνι;
Πλέον δεν προβληματίζουν τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αλλά η ίδια η επικαιρότητα της καθημερινής ζωής φοβίζει και τρομάζει. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα έξυπνος.
Ο κοινός νους κι η λαική διαίσθηση βλέπει τι έρχεται ενώ η μεταπολίτευση ονειρεύεται διαιώνιση μέσω εκλογών.
Είναι καθήκον μας να διαφυλάξουμε το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν σε μια Ελλάδα αρτιμελή και όχι κολοβωμένη κατά τις επιταγές των τοκογλύφων- τούρκων και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Όταν Ελληνίδα και Έλληνα κατεβαίνεις στο δρόμο και στην πλατεία γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν το κάνεις μόνο για τον εαυτό σου αλλά για τις επόμενες γενιές για να μην απωλέσουν Πατρίδα και Ιστορία.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έχει τα δικά του πανηγυρικά κόλλυβα στην εορτή του αλλά οι τούρκοι και οι τοκογλύφοι έχουν φτιάξει ήδη τα δικά τους και τα κρατούν στο ζωνάρι του πνευματικού νόμου.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail