Ορμπάν: Η Ουγγαρία θα βοηθήσει στην επιστροφή των μεταναστών στην Ελλάδα! Είχαμε εξαρχής ξεκάθαρη θέση

Freepen.gr - Η Ουγγαρία δεν μπορεί και δε θέλει να δεχθεί μετανάστες που θα επιστραφούν από τη Γερμανία αλλά είναι έτοιμη να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Ορμπάν σημείωσε ότι η θέση της Ουγγαρίας από την αρχή της μεταναστευτικής κρίσης ήταν "απλή και ειλικρινής", αν και μπορεί κάποιες φορές να ήταν "δυσάρεστη":

- Είχαμε την ίδια θέση το 2015. Η διαδρομή των Βαλκανίων προέρχεται από την Ελλάδα και δεν υπάρχει ούτε ένας μετανάστης που εισήλθε στην ΕΕ μέσω της Ουγγαρίας, δήλωσε ο Ορμπάν σχολιάζοντας τη συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στο Βερολίνο για την επιστροφή μεταναστών που δε θα λάβουν άσυλο στη Γερμανία στις χώρες από τις οποίες έφθασαν στα γερμανικά σύνορα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail