Καμμένος για Σκοπιανό: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα

Freepen.gr - Ανοικτό παράθυρο αποχώρησης από τη συγκυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό, άφησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος..

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε πως το ζήτημα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο για τους ΑΝΕΛ δήλωσε ότι όταν έρθει η ώρα θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση:

«Για εμάς το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς όταν έρθει η ώρα, και αν έρθει, αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Αυτό όμως που δεν έχει αντιληφθεί ο Πάνος Καμμένος είναι ότι η ζημιά για το όνομα των Σκοπίων έχει ήδη γίνει ενώ το κόμμα του αδειάζει καθημερινά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail