Πως μας κατάντησαν έτσι - Οικονομική βοήθεια...97.000 ευρώ αποφάσισε ο Ζάεφ για την Ελλάδα

Freepen.gr - Ο Σκοπιανό πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αποφάσισε τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα ύψους 6.000.000 δηναρίων ήτοι 97.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών.

Ο Ζάεφ αναφέριε ακόμη ότι οι κάτοικοι της χώρας του αισθάνονται βαθιά θλίψη για τις απώλειες ανθρωπίνων ζωών και τις καταστροφές στην Ελλάδα. Εκφράζει τη συμπάθεια των Σκοπιανών απέναντι στον ελληνικό λαό που βιώνει αυτήν την τρομερή τραγωδία.

Επίσης σημειώνει τη δημιουργία ενός μηχανισμού που θα παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση και θα συνεργαστεί σε επίπεδο ανθρωπιστικής βοήθειας εφόσον κριθεί απαραίτητο με τα αντίστοιχα ελληνικά όργανα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail