Πήγε να περάσει 6,5 κιλά "βασιλικής" κόκας μέσα σε αλεξίπτωτο πλαγιάς

Συνελήφθη στις 22-7-2018 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 23χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια από χώρες της Λατινικής Αμερικής, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.


Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μετέφερε έξι (6) συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους -6- κιλών και -545- γραμμαρίων, η οποία βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένη στην αποσκευή του, εντός αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -850- ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.


Από την μεθοδολογία της δράσης του καθώς και από τις κατασχεθείσες ποσότητες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ανωτέρω αλλοδαπός να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Χώρας μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail