502 Μ.Κ ΤΠ Καβύλη: άγριο περιστατικό bulling - Και μετά το παίζουν ανήξεροι για τις αυτοκτονίες φαντάρων

Νεοσύλλεκτοι φαντάροι της Δ ΕΣΣΟ 2018 από το 502 Μ/Κ ΤΠ στην Καβύλη, την προηγούμενη εβδομάδα κατάγγειλαν περιστατικό καψωνιού.


Στο Παράνομο και Επικίνδυνο για τις συνέπειες του περιστατικό, ο "παλιός " φαντάρος που είχε οριστεί εκπαιδευτής από τη Διοίκηση της μονάδας, διέταξε έναν νεοσύλλεκτο από αυτούς που οδηγούσε στην τραπεζαρία να μείνει μόνος του έξω σε στάση ημιανάπαυσης μέχρι νεωτέρας.

Οδήγησε τους άλλους μέσα στην τραπεζαρία για να φάνε και τους έβαλε να γελούν μαζί του καθώς τον κοίταγαν από μέσα, ενώ τον περιέλουζε με ακραίους χαρακτηρισμούς "πεζοδρομίου"!
Σκοπός του ο Εξευτελισμός του συναδέλφου και η Προσβολή της Αξιοπρέπειας του, η Γελοιοποίηση και Απομόνωση του, εκμεταλλευόμενος φυσικά τη δοτή εξουσία που του είχε παραχωρήσει η Διοίκηση της μονάδας που πρωτοστατεί στο Διαχωρισμό των φαντάρων σε "παλιούς και νέους"!

Όταν άλλοι φαντάροι τον ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό ο "παλιός" απάντησε:
"δεν μπορώ να σας πω τι έκανε αλλά έτσι θα πειθαρχήσει".
Αυτή είναι λοιπόν η Πειθαρχία του Στρατού και αυτοί οι άθλιοι τρόποι με την οποία επιβάλλεται!

Ανώριμα και Ανεύθυνα παιδάκια, χωρίς καμιά αίσθηση συναδελφικότητας διατάζονται να "κάνουν Άνδρες" τους συναδέλφους που έχουν κάτω από την δοτή εξουσία τους, τους Απειλούν, τους Τρομοκρατούν, τους Καταρρακώνουν.

Αλήθεια, η Διοίκηση 502 Μ/Κ ΤΠ, ο Ταξίαρχος, ο Στρατηγός του Δ' Σώματος Στρατού έχουν σκεφτεί τις συνέπειες της εκπαίδευσης που διχάζει τους φαντάρους, τους καταρρακώνει επιτρέποντας τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ, λεκτικό και σωματικό;

Όλοι αυτοί που δήθεν ανησύχησαν για τις Αυτοκτονίες και σκέφτονται την λήψη μέτρων, συνειδητοποιούν ότι η ΕΥΘΥΝΗ των τραγικών απωλειών ΒΑΡΑΙΝΕΙ τους ίδιους, τις άθλιες διαταγές τους και τον τρόπο που ΔΙΟΙΚΟΥΝ ένα στρατό, που ως ο πιο Αναχρονιστικός και Βίαιος Μηχανισμός επιβολής της αστικής κυριαρχίας, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ νέους σε καιρό ειρήνης;

Το Δίκτυο Ελευθερών Φαντάρων Σπάρτακος Αναδεικνύει τέτοια περιστατικά και καλεί όλους τους φαντάρους και τους γονείς τους σε άμεση καταγγελία τους προκειμένου να προλάβουμε και άλλες αυτοκτονίες στον Ελληνικό Στρατό.

Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η Διοίκηση του 502 Μ/Κ ΤΠ, ο Στρατηγός Καμπάς και το ΓΕΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το κύμα Αυτοκτονιών-ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ φαντάρων και ΕΠ.ΟΠ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...