Η πιο σοβαρή εξέλιξη του πολέμου - Χώρα θανάσιμος εχθρός της Συρίας έστειλε ελέω Πούτιν 40 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια

Freepen.gr - Ένα αεροσκάφος AN-124 της Ρωσίας παρέδωσε 40 τόνους γαλλικής ανθρωπιστικής βοήθειας από το αεροδρόμιο Chateauroux της Γαλλίας στην αεροπορική βάση Hmeymim στη Συρία, μεταξύ Παρασκευής και Σάββατου, αφού ξεκίνησε την αποστολή του στο αεροδρόμιο Chkalovsky στη Ρωσία, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας .

"Σήμερα, ένα αεροσκάφος της Στρατιωτικής Αεροπορίας Μεταφορών των Ρωσικών Αεροναυπηγών Δυνάμεων - AN-124 Ruslan - παρέδωσε περισσότερους από 40 τόνους ανθρωπιστικού φορτίου στη βάση Hmeymin από τη Γαλλία", δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Συντονισμού Συνεργασίας με ξένους οργανισμούς του Ρωσικού Κέντρου για τη συμφιλίωση των αντιτιθέμενων πλευρών στη Συρία, Maxim Kasilin.

Το ανθρωπιστικό φορτίο περιλαμβάνει φάρμακα, καθημερινές ανάγκες, ρούχα και σκηνές.

"Το φορτίο αυτό θα μεταφερθεί στο κίνημα της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου. Και κατά συνέπεια θα παραδοθεί στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τις εχθροπραξίες κατά της τρομοκρατίας", πρόσθεσε.

Επί του πρακτέου όμως έχουμε μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Η Γαλλία, χώρα η οποία υποδαύλισε με πολλούς τρόπους το συριακό πόλεμο επιζητώντας την ανατροπής της κυβέρνησης (και όχι μόνο), φαίνεται να κάνει μια σοβαρή στροφή στο ρεαλισμό βοηθώντας για πρώτη φορά μετά από 7 1/2 χρόνια πολέμου τη συριακή κυβέρνηση, έστω με αυτόν τον έμμεσο τρόπο. Επίσης πρόκειται για την πρώτη συνεργασία μεταξύ Μόσχας και Παρισιού στο συριακό γήπεδο. Έχει λοιπόν ο καιρός γυρίσματα, αρκεί αυτός που έχει το δίκιο με το μέρος του να μην κάνει πίσω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail