Κλαίγεται τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο επειδή κρατήθηκε 3 ώρες στην Αλεξανδρούπολη - Μας βγάζουν τριτοκοσμικούς

Freepen.gr - Τηλεοπτικό συνεργείο του τουρκικού TRT κρατήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη αργά το Σάββατο.

Ο καμεραμάν Ufuk Karagul, ο δημοσιογράφος Fatih Sabuncu και ο υπεύθυνος μεταφορών Metin Talu, τέθηκαν υπό κράτηση για τη διεξαγωγή δοκιμαστικών αναμεταδόσεων για τη δεύτερη επέτειου της αποτυχημένης απόπειρας του τουρκικού πραξικοπήματος το 2016.

Οι τρεις άνδρες κρατήθηκαν για περίπου 3 1/2 ώρες. Μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu, ο Sabuncu δήλωσε ότι κρατήθηκαν χωρίς λόγο και δίχως να γίνει κάποια ανάκριση.

«Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες, αλλά δεν έχω δει τέτοια αντιμετώπιση στις χώρες που θα ονομάζατε το χειρότερο μέρος του κόσμου. Λυπάμαι», είπε ο Sabuncu.

Ο Sabuncu δήλωσε ότι σοκαρίστηκε με τέτοια αντιμετώπιση σε μια ευρωπαϊκή χώρα ήταν συγκλονιστική. Τι να πουν κι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται παραπάνω από τέσσερις μήνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail