Στο Ιντλίμπ δε θα έχει λεωφόρεια - Τίγρης: Ή παραδίνεστε ή εξαερώνεστε μέσα σε 2 μήνες!

Η μάχη του Idlib επίκειται…Όλοι οι ένοπλοι «μαχητές» που θ΄αρνηθούν να παραδοθούν θα εξαλειφθούν. Η ελίτ των συριακών στρατιωτικών δυνάμεων  θα αρχίσουν να απελευθερώνουν το Idlib ξεκινώντας από την ύπαιθρο του Χαλεπίου και η μάχη δεν θα είναι μακρά.

Από: dimpenews.com

Οι πιο ισχυρές ομάδες αυτές των Δυνάμεων του Τίγρη θα έχουν ως αποστολή τους να κατακλύσουν κάθε πόλη και χωριό όπου οι τρομοκράτες αρνούνται να παραδοθούν.

Στο Idlib δεν θα υπάρξουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους  «μαχητές» οπουδήποτε.
Υπάρχουν ηγέτες των τρομοκρατών  που οι Τούρκοι θα τους φυγαδεύσουν αλλά αν αρνηθούν και παραμείνουν τότε θα έχουν τη χειρότερη μοίρα.

Αναμένεται ότι η μάχη της υπαίθρου του Χαλεπίου και της περιφέρειας του Ιντλίμπ δεν θα διαρκέσει πάνω από 2 μήνες από την έναρξή της.

Mαζικές ενισχύσεις του συριακού στρατού φθάνουν στο Βορρά της επαρχίας της Λατάκια.
Ο στρατός θα επιχειρήσει ν΄απελευθέρωσει τα ορεινά της Λατάκια στο βορρά αλλά και την πόλη Jisr ash Sugur στην περιφέρεια του Ιντλίμπ..
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.