Νέες μεγάλες κουβέντες από Καμμένο που έχει 2 αιχμαλώτους κι άδειασε τον "εθνάρχη" του: "Οι Ε.Δ. είναι έτοιμες - Η Κύπρος δεν είναι μακριά"

Freepen.gr - Στην ομιλία του  κατά την τελετή εγκαινίων του μουσειακού χώρου για την επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στο στρατόπεδο «ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ» στην Κύπρο, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Είμαστε εδώ στην ηρωική Α’ Μοίρα Καταδρομών, που συνεχίζει τις παραδόσεις, τις αξίες και την ηρωική πορεία των καταδρομέων μας. Εκείνων που υπερασπίζονται πατρίδα και θρησκεία. Υπέρ πίστεως και πατρίδας αγωνίζονται οι Έλληνες στρατιώτες σε όλα τα μέρη που υπάρχει ελληνικό έθνος. Συνεχίζουν την παράδοση και βεβαιώνουν τον ελληνικό λαό, το ελληνικό έθνος, είτε βρίσκεται εδώ στην Κύπρο μας είτε στη μητέρα πατρίδα, ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή.

[...]

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος και εκ μέρους και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού λαού ότι η Κύπρος δεν είναι μακριά. Η Κύπρος δεν ήταν ποτέ μακριά.

1. Δεν ξέρουμε πως εννοεί το έτοιμοι. Τρεις φορές μας επακούμβησαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο κι άρπαξαν δύο παιδιά κάτω από τη μύτη μας παρά τις συχνές επισκέψεις και τις προφητείες του Αμερικανού πρέσβη, Πάιατ

2. Ο κ. Καμμένος αδειάζει τον..."εθνάρχη" του Κωνσταντίνο Καραμανλή που στις 14/8/1974 δήλωνε ότι "η Κύπρος κείται μακράν" και άνοιγε το δρόμο για τον περίπατο του Αττίλα 2.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail