Παραλίγο μπουρλοτιέρης - Φόρτωσε στα μουλωχτά σε επιβατηγό πλοίο από Ιταλία νταλίκα με 19,6 τόνους εύφλεκτου υγρού υψηλή επικινδυνότητας

Στη σύλληψη ενός 58χρονου αλλοδαπού οδηγού φορτηγού οχήματος προέβησαν, την Παρασκευή το μεσημέρι, στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για μεταφορά επικίνδυνου φορτίου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πάτρας, σε φορτηγό όχημα (τράκτορας/επικαθήμενο), το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ιταλία, με οδηγό τον ανωτέρω 58χρονο αλλοδαπό.

Διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, χωρίς να έχει προβεί στην ενημέρωση της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και του υπεύθυνου φόρτωσης του εν λόγω πλοίου, ενενήντα βαρέλια συνολικού βάρους δεκαεννέα τόνων και εξακοσίων έντεκα κιλών εύφλεκτο υγρό, βαθμού επικινδυνότητας κλάσης 3.III, UN1263.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...