Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Καμμένος: Χωρίς δημοψήφισμα ή 180 στη Βουλή για το Σκοπιανό πάμε σε εκλογές

Freepen.gr - Την απαρχή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων σήμαναν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στη σημερινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος όπου δήλωσε πως αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για να μην έρθει η Συμφωνία στη Βουλή:

«Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος στο Σκοπιανό, είπε ο Πάνος Καμμένος [...] Για εμάς το σχέδιο συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει καμία βαρύτητα και καμία δέσμευση για τη χώρα μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή των Ελλήνων. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν μπει στη συμφωνία είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσει το κράτος των Σκοπίων. Χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις Ως τότε θα είμαστε στην εποχή του Βουκουρεστίου. Η η προϋπόθεση για την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ ήταν η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Εδώ θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι ακόμη και αυτή η κύρωση δεν είναι έγκυρη γιατί δεν φέρει την υπογραφή του Προέδρου της ΠΓΔΜ»

και συμπλήρωσε:

«Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει εκτός και αν έρθει με 180 βουλευτές και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλάξουνε την άποψη που έχουνε. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη, κύρωση της συμφωνίας δε θα υπάρξει»

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση αρνηθεί είτε το δημοψήφισμα είτε τις 180 ψήφους ανέφερε ότι θα επισκεφθεί τον ΠτΔ και θα δηλώσει πως θα άρει την εμπιστοσύνυ του στην πρώτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail