Ούτε στην Κίνα δεν εργάζονται 16 ώρες τη μέρα - Στα ΚΑΑΥ Αγ Τριάδας Θες/νίκης πέφτει η εκμετάλλευση του αιώνα για τους φαντάρους

Ο ιδρώτας των φαντάρων τρέχει ποτάμι για να συντηρήσει και αυξήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα προνόμια των στρατιωτικών.


Το ΚΚΕ και οι απόστρατοι στρατιωτικοί του στέκουν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, δεν αμφισβητούν αυτή τη πτυχή της βίαιης ταξικής επίθεσης στον κόσμο της εργασίας και στην νεολαία.

Όλα τα κόμματα ευθύνονται για την μετατροπή των φαντάρων σε ΥΠΗΡΕΤΕΣ του "υπερήφανου Ελληνικού Στρατού" για να εξασφαλιστούν οι Δωρεάν Διακοπές των Στρατιωτικών.

Βλέπεις, το προνομιούχο στρατιωτικό κατεστημένο πρέπει να επιβάλλει τα δόγματα πολέμου/καταστολής στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, να εξασφαλίσει τις ιδιωτικοποιήσεις και τις επενδύσεις τους, να παίξει το πολεμικό παιχνίδι των ΝΑΤΟ-ΕΕ εναντίον των προσφύγων και των λαών, λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να εκφράσει τον Επεκτατισμό και την Επιθετικότητα του ελληνικού αστικού κόσμου. 

Όλα αυτά πληρώνουν οι φαντάροι που γνωρίζουν την τρομερή εργασιακή εκμετάλλευση στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις - ΚΑΑΥ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στα ΚΑΑΥ Αγ. Τριάδας Θες/νίκης πέφτει η εκμετάλλευση του αιώνα για τους φαντάρους!!! Τα παιδιά της λέσχης κάνουν καθαριότητες και λοιπές εργασίες λέσχης (π.χ κουβάλημα φορτίων, λάντζα) καθώς και όπου αλλού χρειαστούν βαρώντας κοντά στο 16ωρο υπηρεσία.
Επίσης, όποτε χρειαστεί κάνουν και υπηρεσίες φρουράς όπως Πύλη, ΑΜ και περίπολο.
Και όλα αυτά με μόνη Ανταπόδοση οι υπηρεσίες να είναι σταθερά 1 μέσα 1 έξω, που και όταν δικαιούμαστε έξοδο από τις 16.00 μας κρατάνε μέχρι τις 18.00 λόγω αυξημένης κίνησης.
Και έχουν την απαίτηση να αποδίδεις όπως θα απέδιδε ένας κανονικός υπό πληρωμή υπάλληλος.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...