Ξαναχτύπησε η κατάρα του Ασαντ - Το 16ο θύμα κορυφαίος Ευρωπαίος πολιτικός που ζητούσε τον αποκεφαλισμό του κι έφαγε το δικό του κεφάλι

Freepen.gr - Διαστάσεις ταινίας πολιτικού τρόμου αρχίζει να λαμβάνει η κατάσταση με το Σύριο Πρόεδρο, Μπασαρ Αλ Ασαντ και όλους όσους κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει πως πρέπει να αποχωρήσει "Assad Must Go".

Ντέιβιντ Κάμερον, Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ, Τζον Κέρι, Χίλαρι Κλίντον, Μοχάμεντ Μόρσι, Αχμέτ Νταβούτογλου είναι μερικά από τα θύματα της...κατάρας.

Τελευταίος (για την ώρα) και δέκατος έκτος ο π. δήμαρχος Λονδίνου και μέχρι πρότινος υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζόνσον έχει εκφραστεί με πολύ άσχημα λόγια κατά το παρελθόν κάνοντας λόγο ακόμη και για...αποκεφαλισμό του Σύριου Προέδρου. Τώρα απολαμβάνει το τσάι του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail