Το τίμημα για το μπετοναρισμένο "152"

Η σημερινή Κυβέρνηση Σύριζα - ΑνΕλ πατάει σε 152 βουλευτές. Έχει δηλαδή 2 βαστάζους πάνω από όσους χρειάζεται για να μπορεί να ξεπουλάει την Μακεδονία (και την Ελλάδα συνολικά). 

Να θυμίσω λοιπόν ότι στους 152 περιλαμβάνονται και 3 μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης: Ζεϊμπέκ από Ξάνθη, Μουσταφά και Καραγιουσούφ από Ροδόπη. Κι όμως, τίποτε δεν φαίνεται να κλονίζει την αυτοπεποίθηση του Τσίπρα για συνέχιση του "έργου" του. 

ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ; 

Και ειδικά του πρώτου εξ αυτών, που ποτέ δεν έκρυψε τις σχέσεις του με το Προξενείο Κομοτηνής; Το τίμημα λοιπόν είναι αυτό που γράφαμε τις προάλλες (http://antifonitis.gr/online/4601): 

Ετοιμάζουν την μερική παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας στη Θράκη! Χθες ο ίδιος ο Γαβρόγλου ζήτησε από τον μουφτή Ξάνθης την παραίτησή του κι έλαβε την δέουσα απάντηση: "Εγώ χατήρια του Ζεϊμπέκ δεν κάνω! Ξαναμιλάμε το 2022 που λήγει η θητεία μου" Δεν ξέρω αν ένιωσε τον εξευτελισμό του ο λεγάμενος από τον Σινίκογλου, ελπίζω ότι δεν έχει χάσει πλήρως την επαφή με την πραγματικότητα και δεν θα επιχειρήσει το ίδιο και με τον σοφολογιώτατο της Κομοτηνής. Γιατί και ο πάτος πρέπει να έχει έναν πάτο...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail