Οι ψυχές περισσότερων από 100 Ελλήνων ηρώων του Ελληνοϊταλικού πολέμου αναπαύονται πλέον εν ειρήνη

Freepen.gr - Για ιστορική δικαίωση των Ελλήνων πεσόντων στον πόλεμο του 1940 εναντίον των Ιταλών, οι οποίοι ενταφιάστηκαν χθες στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας κάνει λόγο σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Σημειώνεται επίσης ότι πλέον οι ψυχές τους μπορούν να αναπαυθούν εν ειρήνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη συγκίνηση την τελετή ενταφιασμού οστών περισσότερων των 100 Ελλήνων ηρώων του Ελληνο-ιταλικού πολέμου, που πραγματοποιήθηκε χθες στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας. Η τελετή αυτή σηματοδοτεί την ιστορική δικαίωση των Ελλήνων πεσόντων, οι ψυχές των οποίων μπορούν επιτέλους να αναπαυθούν εν ειρήνη.

Η υλοποίηση της σχετικής συμφωνίας συνιστά ένα σημαντικό δείγμα προόδου στις ελληνο-αλβανικές σχέσεις. Μια πρόοδος που θα θέσει θεμέλια για την ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών μας.

---
φωτο: epiruspost.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail